Op1 gemist? Energierekening verviervoudigd maar loonstijging blijft achter

Op1 gemist? Energierekening verviervoudigd maar loonstijging blijft achter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De economie brak records dit jaar: de hoogste inflatie sinds de Tweede Wereldoorlog, de hoogste benzineprijs ooit en de energierekening is verviervoudigd. Tot frustratie merkt vinoloog Stef van der Werf dat de lonen achterblijven: "Wij werken voor het feestje van de rijken."

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Energierekening</em> verviervoudigd maar <em>loonstijging</em> blijft achter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De economie brak records dit jaar: de hoogste inflatie sinds de Tweede Wereldoorlog, de hoogste benzineprijs ooit en de energierekening is verviervoudigd. Tot frustratie merkt vinoloog Stef van der Werf dat de lonen achterblijven: "Wij werken voor het feestje van de rijken." Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Energierekening verviervoudigd maar loonstijging blijft achter

Actuele video's

Meer actuele video's