Video: 17-jarige jongen doodgeschoten op Oostelijke Eilanden Amsterdam

Video: 17-jarige jongen doodgeschoten op Oostelijke Eilanden Amsterdam

Bij een schietpartij in Amsterdam is vrijdagavond een 17-jarige jongen doodgeschoten. Twee personen zijn gewond geraakt. Het incident deed zich voor rond 19.10 uur op de Grote Wittenburgerstraat op een van de Oostelijke Eilanden in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 17-jarige jongen <em>doodgeschoten</em> op Oostelijke Eilanden <em>Amsterdam</em> Bij een schietpartij in Amsterdam is vrijdagavond een 17-jarige jongen doodgeschoten. Twee personen zijn gewond geraakt. Het incident deed zich voor rond 19.10 uur op de Grote Wittenburgerstraat op een van de Oostelijke Eilanden in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. Dodelijk slachtofferHet dodelijke slachtoffer zou volgens bronnen van Het Parool de 17-jarige Amsterdams-Marokkaanse Mohammed Bouchikhi zijn. De gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schokkend: schietpartij in Brunssum kost twee mensen het leven Bekijk deze video » Schietpartij in Parijs bij Koerdisch centrum: drie doden en meerdere gewonden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dodelijk slachtoffer
Het dodelijke slachtoffer zou volgens bronnen van Het Parool de 17-jarige Amsterdams-Marokkaanse Mohammed Bouchikhi zijn. De gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's