SPOILER: onthulling de Kikker in halve finale The Masked Singer (video)

SPOILER: onthulling de Kikker in halve finale The Masked Singer (video)

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Het is tijd voor de Kikker om zicht te onthullen. Hij heeft het de panelleden tijdens zijn optreden niet gemakkelijk gemaakt, toch zal hij zijn ware identiteit bekend moeten maken.

Lees verder onder de video.

SPOILER: onthulling <em>de Kikker</em> in halve finale <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Het is tijd voor de Kikker om zicht te onthullen. Hij heeft het de panelleden tijdens zijn optreden niet gemakkelijk gemaakt, toch zal hij zijn ware identiteit bekend moeten maken. Lees verder onder de video. De KikkerDe Kikker en de Tijger hebben tegen elkaar gestreden in een spannend duel, maar slechts één van hen kan door naar de finale. Het publiek heeft gestemd en helaas moet de Kikker het avontuur vlak voor de finale verlaten. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: onthulling de Kikker in halve finale The Masked Singer (video)

De Kikker
De Kikker en de Tijger hebben tegen elkaar gestreden in een spannend duel, maar slechts één van hen kan door naar de finale. Het publiek heeft gestemd en helaas moet de Kikker het avontuur vlak voor de finale verlaten.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's