SPOILER: onthulling De Bijenkoningin in halve finale The Masked Singer (video)

SPOILER: onthulling De Bijenkoningin in halve finale The Masked Singer (video)

Zaterdag 24 december 2022 om 11:28

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Na een prachtig optreden van de Bijenkoningin en de Joker is het tijd om één van hen naar huis te sturen. Het publiek bepaald en kiest ervoor om de Bijenkoningin naar huis te sturen.

Lees verder onder de video.

SPOILER: onthulling <em>De Bijenkoningin</em> in halve finale <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Na een prachtig optreden van de Bijenkoningin en de Joker is het tijd om één van hen naar huis te sturen. Het publiek bepaald en kiest ervoor om de Bijenkoningin naar huis te sturen. Lees verder onder de video. Overtuigde panelledenDe panelleden van The Masked Singer zijn overtuigd dat Berget Lewis in het pak zit, maar hebben zij het ook bij het rechte eind? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: onthulling De Bijenkoningin in halve finale The Masked Singer (video)

Overtuigde panelleden
De panelleden van The Masked Singer zijn overtuigd dat Berget Lewis in het pak zit, maar hebben zij het ook bij het rechte eind?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's