Video: Desiree uit B&B Vol Liefde knalde van het scherm door augurkenrel

Video: Desiree uit B&B Vol Liefde knalde van het scherm door augurkenrel

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De populaire zomersoap B&B Vol Liefde trakteerde ons dit jaar op een aantal markante personages. De meest kleurrijke deelnemer was volgens velen Desiree. Van haar oneindige badpakken-collectie, haar obsessie met augurken, tot het geruchtmakende bezoek aan de lokale Italiaanse markt: met Desiree raakte de kijker nooit verveeld.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Desiree</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> knalde van het scherm door augurkenrel Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De populaire zomersoap B&B Vol Liefde trakteerde ons dit jaar op een aantal markante personages. De meest kleurrijke deelnemer was volgens velen Desiree. Van haar oneindige badpakken-collectie, haar obsessie met augurken, tot het geruchtmakende bezoek aan de lokale Italiaanse markt: met Desiree raakte de kijker nooit verveeld. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Desiree uit B&B Vol Liefde knalde van het scherm door augurkenrel

Actuele video's

Meer actuele video's