BEAU gemist? Peter Pannekoek over de indrukwekkende wereld van chemseks

BEAU gemist? Peter Pannekoek over de indrukwekkende wereld van chemseks

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

We kennen Peter Pannekoek als cabaretier, maar wat je misschien niet wist is dat Peter een enorme liefhebber is van het theater en zowat alles ziet op cultureel gebied. In BEAU vertelt de cabaretier over de wereld van chemseks, beter bekend als seksueel drugsgebruik.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? <em>Peter Pannekoek</em> over de indrukwekkende wereld van <em>chemseks</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. We kennen Peter Pannekoek als cabaretier, maar wat je misschien niet wist is dat Peter een enorme liefhebber is van het theater en zowat alles ziet op cultureel gebied. In BEAU vertelt de cabaretier over de wereld van chemseks, beter bekend als seksueel drugsgebruik. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Peter Pannekoek over de indrukwekkende wereld van chemseks

Actuele video's

Meer actuele video's