Video: Cast GTST doorzag Everon Jackson Hooi meteen in The Masked Singer

Video: Cast GTST doorzag Everon Jackson Hooi meteen in The Masked Singer

Zondag 25 december 2022 om 09:17

Het was vrijdagavond weer een beestenboel bij The Masked Singer. De Kikker, Panda, Olifant en de Bijenkoningin moeten het vel ruimen en RTL Boulevard ging langs bij de ontmaskerde BN'ers.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Cast <em>GTST</em> doorzag <em>Everon Jackson Hooi</em> meteen in <em>The Masked Singer</em> Het was vrijdagavond weer een beestenboel bij The Masked Singer. De Kikker, Panda, Olifant en de Bijenkoningin moeten het vel ruimen en RTL Boulevard ging langs bij de ontmaskerde BN'ers. Tekst gaat verder onder de video. Olifant EveronEveron Jackson Hooi baalde dat hij afscheid moest nemen van The Masked Singer, maar tegelijkertijd was hij best opgelucht en trots. “Ik stond in de eerste aflevering in de sing-offs, dus ik dacht: Nou, als dit de sfeer is… dan ga ik er wel heel snel uit.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Cast GTST doorzag Everon Jackson Hooi meteen in The Masked Singer

Olifant Everon
Everon Jackson Hooi baalde dat hij afscheid moest nemen van The Masked Singer, maar tegelijkertijd was hij best opgelucht en trots. “Ik stond in de eerste aflevering in de sing-offs, dus ik dacht: Nou, als dit de sfeer is… dan ga ik er wel heel snel uit.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's