Jeroen Snel in RTL Boulevard: 'Oranjes vieren kerst zonder de media'

Jeroen Snel in RTL Boulevard: 'Oranjes vieren kerst zonder de media'

Terwijl iedereen de gourmetset van zolder haalt en zijn mooiste pakkie uit de kast trekt, zijn ze ook in de paleizen druk met kerst. Want ook de royals willen er met de feestdagen natuurlijk prinsheerlijk bijzitten weet Jeroen Snel te vertellen in RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jeroen Snel</em> in <em>RTL Boulevard</em>: 'Oranjes vieren kerst zonder de media' Terwijl iedereen de gourmetset van zolder haalt en zijn mooiste pakkie uit de kast trekt, zijn ze ook in de paleizen druk met kerst. Want ook de royals willen er met de feestdagen natuurlijk prinsheerlijk bijzitten weet Jeroen Snel te vertellen in RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Kerst zonder mediaHoe de Oranjes vandaag de dag kerst vieren weten we niet echt. Wel hebben we nog beelden uit 'die goede oude tijd' waarin de camera vaker op het paleis welkom was. Tientallen jaren organiseerde de familie vroeger een kerstfeest voor het personeel en hun gezin. Een traditie die jammer genoeg verdwenen is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jeroen Snel in RTL Boulevard: 'Oranjes vieren kerst zonder de media'

Kerst zonder media
Hoe de Oranjes vandaag de dag kerst vieren weten we niet echt. Wel hebben we nog beelden uit 'die goede oude tijd' waarin de camera vaker op het paleis welkom was. Tientallen jaren organiseerde de familie vroeger een kerstfeest voor het personeel en hun gezin. Een traditie die jammer genoeg verdwenen is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's