Zien: Kijkers All You Need is You teleurgesteld over ontbreken studio en publiek

Zien: Kijkers All You Need is You teleurgesteld over ontbreken studio en publiek

Robert ten Brink ging ook dit jaar weer de weg op met zijn liefdesbus voor de kerstspecial van All You Need is Love. Voor de presentator was de aflevering van dit jaar er eentje met een gouden randje omdat hij het programma alweer 30 jaar presenteert.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Kijkers <em>All You Need is You</em> teleurgesteld over <em>ontbreken studio en publiek</em> Robert ten Brink ging ook dit jaar weer de weg op met zijn liefdesbus voor de kerstspecial van All You Need is Love. Voor de presentator was de aflevering van dit jaar er eentje met een gouden randje omdat hij het programma alweer 30 jaar presenteert. Tekst gaat verder onder de video. Publiek en studioIn de klassieke kerstspecial brengt Robert ten Brink families, geliefden en andere dierbaren weer samen. En dat zorgt traditiegetrouw voor heel wat tranen, maar toch missen de kijkers wat. 'Genoten van All You Need Is Love. Maar ik miste de studio en het publiek wel', schrijft iemand op Twitter. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De kerstspecial van All You Need is Love is zaterdag 24 december vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4.
TV :
Zien: Kijkers All You Need is You teleurgesteld over ontbreken studio en publiek

Publiek en studio
In de klassieke kerstspecial brengt Robert ten Brink families, geliefden en andere dierbaren weer samen. En dat zorgt traditiegetrouw voor heel wat tranen, maar toch missen de kijkers wat. 'Genoten van All You Need Is Love. Maar ik miste de studio en het publiek wel', schrijft iemand op Twitter.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De kerstspecial van All You Need is Love is zaterdag 24 december vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's