All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie op Kerstavond: de kerstspecial van All You Need is Love! Robert ten Brink gaat de hele kerstavond weer proberen verliefde stelletjes weer bij elkaar te brengen. Alle fragmenten uit deze uitzending Kerstspecial All You Need Is Love: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » All You Need is Love kerstspecial: stelletjes komen weer bij elkaar Bekijk deze video » Dertig jaarDit jaar is het precies dertig jaar geleden dat Robert voor het eerst in de schoenen van Doctor Love stapte en richting de kerstdagen verschillende verliefde stellen uit andere landen bij elkaar te brengen. Uiteraard zal het dertigjarig jubileum een item zijn in de uitzending. TienduizendenVolgens Robert krijgt de redactie van All You Need is Love richting de kerstdagen elk jaar "tienduizenden mails en berichten met verzoeken". We zijn dus voorlopig nog niet van het programma en dus van Doctor Love af.
Uitzending :
All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse traditie op Kerstavond: de kerstspecial van All You Need is Love! Robert ten Brink gaat de hele kerstavond weer proberen verliefde stelletjes weer bij elkaar te brengen.

Dertig jaar
Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat Robert voor het eerst in de schoenen van Doctor Love stapte en richting de kerstdagen verschillende verliefde stellen uit andere landen bij elkaar te brengen. Uiteraard zal het dertigjarig jubileum een item zijn in de uitzending.

Tienduizenden
Volgens Robert krijgt de redactie van All You Need is Love richting de kerstdagen elk jaar "tienduizenden mails en berichten met verzoeken". We zijn dus voorlopig nog niet van het programma en dus van Doctor Love af.

Bekijk hier alle video's en artikelen van All You Need Is Love

Actuele video's

Meer actuele video's