Zangcoach teleurgesteld in liegende André Hazes: 'Kwamen wat hulpmiddelen bij kijken'

Zangcoach teleurgesteld in liegende André Hazes: 'Kwamen wat hulpmiddelen bij kijken'

De zangcoach van Andre Hazes doet tegenover Shownieuws een boekje open over de tijd waarin het minder goed ging met de zanger. "Hij was niet eerlijk tegen mij en tegen zichzelf."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Zangcoach</em> teleurgesteld in liegende <em>André Hazes</em>: 'Kwamen wat hulpmiddelen bij kijken' De zangcoach van Andre Hazes doet tegenover Shownieuws een boekje open over de tijd waarin het minder goed ging met de zanger. "Hij was niet eerlijk tegen mij en tegen zichzelf." Tekst gaat verder onder de video. Niet eerlijkWanneer André in korte tijd enorm in spiermassa groeit, weet zijn zangcoach al dat het niet via de natuurlijke weg is gegaan. "Iemand kan in vier maanden tijd niet zo groot worden, daar kwamen echt wel wat hulpmiddelen bij kijken. In die tijd is hij niet eerlijk geweest tegenover zichzelf en mij." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken" Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet eerlijk
Wanneer André in korte tijd enorm in spiermassa groeit, weet zijn zangcoach al dat het niet via de natuurlijke weg is gegaan. "Iemand kan in vier maanden tijd niet zo groot worden, daar kwamen echt wel wat hulpmiddelen bij kijken. In die tijd is hij niet eerlijk geweest tegenover zichzelf en mij."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's