Kerst met de familie Meiland gemist? Volgepakte koffer van Montana is te zwaar voor Martien

Kerst met de familie Meiland gemist? Volgepakte koffer van Montana is te zwaar voor Martien

In de donkere dagen voor Kerst zoekt de familie Meiland dit jaar het licht. Met het hele gezin zullen ze aanmonsteren op een heuse cruise en de Middellandse Zee bevaren. De volgepakte koffers staan klaar, maar voor Martien zijn te zwaar om te tillen: "Waarom is het zo zwaar Montana?"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kerst met de familie Meiland</em> gemist? Volgepakte koffer van <em>Montana</em> is te zwaar voor <em>Martien</em> In de donkere dagen voor Kerst zoekt de familie Meiland dit jaar het licht. Met het hele gezin zullen ze aanmonsteren op een heuse cruise en de Middellandse Zee bevaren. De volgepakte koffers staan klaar, maar voor Martien zijn te zwaar om te tillen: "Waarom is het zo zwaar Montana?" Tekst gaat verder onder de video. Middellandse ZeeHoe zal hun maag het houden op de woelige golven van de Middellandse Zee? Gelukkig zullen de Meilandjes regelmatig de zeebenen verruilen voor een bezoek aan land. Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Middellandse Zee
Hoe zal hun maag het houden op de woelige golven van de Middellandse Zee? Gelukkig zullen de Meilandjes regelmatig de zeebenen verruilen voor een bezoek aan land.

Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's