Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stralend Kerstfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Stralend Kerstfeest is een verrassende, muzikale uitzending waarin niet alleen de vrede, maar ook de onvrede bezongen wordt. Berget Lewis, OG3NE en Ferdi Bolland verzorgen samen met talenten van het Leger des Heils muzikale momenten. De presentatie is in handen van Bert van Leeuwen en Anne-Mar Zwart. VredeIn een jaar als 2022 is de kerstboodschap van vrede relevanter dan ooit. In deze editie van Stralend Kerstfeest worden zowel klassieke kerstnummers als legendarische vredesnummers gezongen. Van 'Joy to the world' tot John Lennon's 'Happy Xmas': het komt allemaal aan bod. OekraïneDe Oekraïense pianiste Muza Valiaddinzade vluchtte voor de oorlog en vertelt over haar muzikale passie en toekomstdroom. Ze begeleidt Ferdi Bolland op piano bij het hoopvolle 'You raise me up'. Ook Anna Hodorovskaya, een bekende zangeres in Oekraïne, moest vluchten. Zij laat in het programma ook haar stem en verhaal horen. Bekijk ook Zie: Wilfred, Johan en René wensen je een 'knallend' kerstfeest Bekijk deze video » Zien: Nick Schilder en dochter Jackie treden op bij kerstfeest op school Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Stralend Kerstfeest is een verrassende, muzikale uitzending waarin niet alleen de vrede, maar ook de onvrede bezongen wordt. Berget Lewis, OG3NE en Ferdi Bolland verzorgen samen met talenten van het Leger des Heils muzikale momenten. De presentatie is in handen van Bert van Leeuwen en Anne-Mar Zwart.

Vrede
In een jaar als 2022 is de kerstboodschap van vrede relevanter dan ooit. In deze editie van Stralend Kerstfeest worden zowel klassieke kerstnummers als legendarische vredesnummers gezongen. Van 'Joy to the world' tot John Lennon's 'Happy Xmas': het komt allemaal aan bod.

Oekraïne
De Oekraïense pianiste Muza Valiaddinzade vluchtte voor de oorlog en vertelt over haar muzikale passie en toekomstdroom. Ze begeleidt Ferdi Bolland op piano bij het hoopvolle 'You raise me up'. Ook Anna Hodorovskaya, een bekende zangeres in Oekraïne, moest vluchten. Zij laat in het programma ook haar stem en verhaal horen.

Actuele video's

Meer actuele video's