Volle Zalen met Joost Prinsen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Joost Prinsen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Joost Prinsen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In 2022 werd acteur, presentator, schrijver en zanger Joost Prinsen tachtig jaar. Bij Joost thuis, totaal in kerstsfeer, blikt hij met presentator Cornald Maas terug op zijn leven en carrière. Samen toosten ze op de toekomst. TevredenMaas praat met Joost Prinsen over waarom hij het toneel op wilde en wat theater voor hem betekent. Maar ook over zijn docentschap aan de Kleinkunstacademie waar hij talenten als Wende en Alex Klaasen onderwees. Wat maakt de één tot een betere acteur dan de ander? Wat bracht regisseur Ton Lutz hem voor de rest van zijn leven bij? En waar is hij, nu hij de balans opmaakt, tevreden en minder tevreden over? SonneveldHet gesprek gaat vanzelfsprekend ook over zijn eigen acteerprestaties, van zijn debuut bij Wim Sonneveld tot de rol die hij speelt in de binnenkort uit te zenden tv-dramaserie Nood , samen met Noraly Beyer, de nieuwe liefde in zijn leven. Ook laat hij fragmenten zien van acteurs en zangers die hem inspireerden, zoals Maarten van Roozendaal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In 2022 werd acteur, presentator, schrijver en zanger Joost Prinsen tachtig jaar. Bij Joost thuis, totaal in kerstsfeer, blikt hij met presentator Cornald Maas terug op zijn leven en carrière. Samen toosten ze op de toekomst.

Tevreden
Maas praat met Joost Prinsen over waarom hij het toneel op wilde en wat theater voor hem betekent. Maar ook over zijn docentschap aan de Kleinkunstacademie waar hij talenten als Wende en Alex Klaasen onderwees. Wat maakt de één tot een betere acteur dan de ander? Wat bracht regisseur Ton Lutz hem voor de rest van zijn leven bij? En waar is hij, nu hij de balans opmaakt, tevreden en minder tevreden over?

Sonneveld
Het gesprek gaat vanzelfsprekend ook over zijn eigen acteerprestaties, van zijn debuut bij Wim Sonneveld tot de rol die hij speelt in de binnenkort uit te zenden tv-dramaserie Nood , samen met Noraly Beyer, de nieuwe liefde in zijn leven. Ook laat hij fragmenten zien van acteurs en zangers die hem inspireerden, zoals Maarten van Roozendaal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV