B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video)

B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video)

Het was een van de meest besproken B&B eigenaren van het 2022-seizoen van B&B Vol Liefde: Hans. Uiteindelijk wist Petra zijn hart te stelen. Ze doet dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Aran Bade interviewt hen: 'Het is de eerste romantische kerst voor mij sinds vier jaar', zegt Hans. Overigens heeft Petra qua slaaplocatie wel een upgrade gekregen: 'Ik hoef niet meer in de kelder te slapen'.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video) Het was een van de meest besproken B&B eigenaren van het 2022-seizoen van B&B Vol Liefde: Hans. Uiteindelijk wist Petra zijn hart te stelen. Ze doet dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Aran Bade interviewt hen: 'Het is de eerste romantische kerst voor mij sinds vier jaar', zegt Hans. Overigens heeft Petra qua slaaplocatie wel een upgrade gekregen: 'Ik hoef niet meer in de kelder te slapen'. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: waarom vieren Martijn en Fenna oud & nieuw niet samen? Bekijk deze video » Video: Desiree uit B&B Vol Liefde knalde van het scherm door augurkenrel Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video)

Actuele video's

Meer actuele video's