Splinter uitgenodigd! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Splinter uitgenodigd! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Splinter uitgenodigd! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Splinter Chabot maakt dinsdag het nieuwe programma Splinter Uitgenodigd!, waarin hij samen met prominente Nederlanders die zijn uitgenodigd voor een bijzonder evenement. PremièreIn een vertrouwde omgeving praat hij met hen over hun leven en over het evenement. Monic Hendrickx neemt Splinter mee naar de première van Ome Cor de Film en illusionist Hans Klok gaat met Splinter over de rode loper van het Wereldkerstcircus. SportgalaDe andere twee gesprekspartners in de eerste reeks van het programma zijn Irene Schouten op het sportgala en kunstenaar Joseph Klibansky bij Masters Expo. Bekijk ook Splinter Chabot spreekt in Khalid & Sophie bewondering uit voor Amalia tijdens Prinsjesdag Bekijk deze video » Splinter Chabot: 'Een Chabot die op retraite gaat is ongeloofwaardig' (première Stromboli) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Splinter Chabot maakt dinsdag het nieuwe programma Splinter Uitgenodigd!, waarin hij samen met prominente Nederlanders die zijn uitgenodigd voor een bijzonder evenement.

Première
In een vertrouwde omgeving praat hij met hen over hun leven en over het evenement. Monic Hendrickx neemt Splinter mee naar de première van Ome Cor de Film en illusionist Hans Klok gaat met Splinter over de rode loper van het Wereldkerstcircus.

Sportgala
De andere twee gesprekspartners in de eerste reeks van het programma zijn Irene Schouten op het sportgala en kunstenaar Joseph Klibansky bij Masters Expo.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Splinter uitgenodigd!

Actuele video's

Meer actuele video's