De TV Kijker Van Het Jaar 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De TV Kijker Van Het Jaar 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De TV Kijker Van Het Jaar 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tegelijk met De quiz van het jaar op SBS6 zendt ook RTL 4 een quiz uit, namelijk De tv kijker van het jaar. In deze show gaan Luuk Ikink en Tijl Beckand op zoek naar de allerbeste tv kijker van dit jaar: wie weet er het meeste over dit tv-jaar? 'Tv kijker' van het jaarEen deelnemersveld van honderd tv-kijkers strijden in de studio om de titel 'tv kijker van het jaar'. Wie weet er het meeste over dit tv-jaar? Wie weet er bijvoorbeeld nog wie de winnaar was van De slimste mens? En op welke locatie maakte Op1 dit jaar de meest besproken talkshow van het jaar? Voor de buisLuuk Ikink en Tijl Beckand, die zelf dit jaar de nodige uren tv hebben gemaakt op RTL 4, gaan dit jaar op zoek naar de kijker die uren voor de buis heeft doorgebracht en hiervan het meest ook nog onthouden heeft. Honderd geselecteerde kandidaten in de studio gaan proberen te bewijzen dat zij het meeste hebben onthouden. Bekijk ook Tijl Beckhand en deelnemers Het Perfecte Plaatje speculeren over winnaar nieuw seizoen Bekijk deze video » BEAU: mooiste tranen van het jaar komen van Jan de Hoop Bekijk deze video »
Uitzending :
De TV Kijker Van Het Jaar 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Tegelijk met De quiz van het jaar op SBS6 zendt ook RTL 4 een quiz uit, namelijk De tv kijker van het jaar. In deze show gaan Luuk Ikink en Tijl Beckand op zoek naar de allerbeste tv kijker van dit jaar: wie weet er het meeste over dit tv-jaar?

'Tv kijker' van het jaar
Een deelnemersveld van honderd tv-kijkers strijden in de studio om de titel 'tv kijker van het jaar'. Wie weet er het meeste over dit tv-jaar? Wie weet er bijvoorbeeld nog wie de winnaar was van De slimste mens? En op welke locatie maakte Op1 dit jaar de meest besproken talkshow van het jaar?

Voor de buis
Luuk Ikink en Tijl Beckand, die zelf dit jaar de nodige uren tv hebben gemaakt op RTL 4, gaan dit jaar op zoek naar de kijker die uren voor de buis heeft doorgebracht en hiervan het meest ook nog onthouden heeft. Honderd geselecteerde kandidaten in de studio gaan proberen te bewijzen dat zij het meeste hebben onthouden.

Actuele video's

Meer actuele video's