Mariska Bauer wordt nooit meer de oude na herseninfarct (Shownieuws)

Mariska Bauer wordt nooit meer de oude na herseninfarct (Shownieuws)

Dinsdag 27 december 2022 om 23:03

Bart Ettekoven, van Shownieuws toog naar Fijnaart en nam een grote bos bloemen mee voor Mariska en Frans Bauer. In een uitgebreid interview vertellen zij over de impact die haar herseninfarct eerder dit jaar heeft gehad en nog heeft op hun leven.

Lees verder onder de video.

<em>Mariska Bauer</em> wordt nooit meer de oude na herseninfarct (<em>Shownieuws</em>) Bart Ettekoven, van Shownieuws toog naar Fijnaart en nam een grote bos bloemen mee voor Mariska en Frans Bauer. In een uitgebreid interview vertellen zij over de impact die haar herseninfarct eerder dit jaar heeft gehad en nog heeft op hun leven. Lees verder onder de video. Dubbele tongFrans vertelt: "Mariska begon met een dubbele tong te praten. Je denkt eerst nog: is het een grapje?!" Na haar ziekenhuisopname begon een heftig revalidatieproces thuis. Op de ietwat pijnlijke vraag van Bart: "Wat was nou het moment dat je dacht: ik word weer de oude Mariska? "De oude Mariska, daar zou ik echt heel veel voor over hebben maar dat is niet meer" aldus een realistische Mariska. Bekijk de video van Shownieuws hierboven.
Entertainment :

Dubbele tong
Frans vertelt: "Mariska begon met een dubbele tong te praten. Je denkt eerst nog: is het een grapje?!" Na haar ziekenhuisopname begon een heftig revalidatieproces thuis. Op de ietwat pijnlijke vraag van Bart: "Wat was nou het moment dat je dacht: ik word weer de oude Mariska? "De oude Mariska, daar zou ik echt heel veel voor over hebben maar dat is niet meer" aldus een realistische Mariska.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's