De Quiz van het Jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Quiz van het Jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Quiz van het Jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag wordt de tweede editie van De quiz van het jaar uitgezonden op SBS6. In de 2022-editie van de spelshow is Harm Edens de presentator. Hij neemt het stokje over van Linda de Mol. FragmentenIn De quiz van het jaar, dat voortkomt uit Linda de Mol's Deze quiz is voor jou, blikt Harm Edens aan de hand van fragmenten terug op 60 nieuwsfeiten uit 2022. Dit kan dus over van alles gaan. DeelnemersIn deze editie zijn de deelnemers acteur Soy Kroon (die dit jaar Jezus speelde in The Passion zanger Jaap Reesema (die deelnam aan De beste zangers) cabaretier Lisa Loeb (die na haar overwinning in De slimste mens haar grote tv-doorbraak had) en comedian Stefano Keizers.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 27 december 2022 om 22:34

Dinsdag wordt de tweede editie van De quiz van het jaar uitgezonden op SBS6. In de 2022-editie van de spelshow is Harm Edens de presentator. Hij neemt het stokje over van Linda de Mol.

Fragmenten
In De quiz van het jaar, dat voortkomt uit Linda de Mol's Deze quiz is voor jou, blikt Harm Edens aan de hand van fragmenten terug op 60 nieuwsfeiten uit 2022. Dit kan dus over van alles gaan.

Deelnemers
In deze editie zijn de deelnemers acteur Soy Kroon (die dit jaar Jezus speelde in The Passion zanger Jaap Reesema (die deelnam aan De beste zangers) cabaretier Lisa Loeb (die na haar overwinning in De slimste mens haar grote tv-doorbraak had) en comedian Stefano Keizers.

Actuele video's

Meer actuele video's