Jaaroverzicht NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jaaroverzicht NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jaaroverzicht NOS Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending De dagen voor het nieuwe jaar staan natuurlijk in het teken van terugkijken en terugblikken. Uiteraard doet de NOS dat traditioneel ook weer. Donderdag zie je bijvoorbeeld het jaaroverzicht van het NOS Journaal, waarin de kijker wordt meegenomen in de hoogte- en dieptepunten van 2022. Oekraïne en boerenHet jaar 2022 werd gedomineerd door de oorlog in Oekraïne, de stikstofcrisis en de ongekend grote inflatie. Presentator Winfried Baijens, die ook nieuwslezer is bij de NOS, reist door de geschiedenis van dit jaar en bezoekt locaties waar het nieuws vandaan kwam. Met betrokkenen, zoals boeren en gezinnen die krap bij kas zijn komen te zitten, blikt hij terug op het afgelopen jaar én vooruit naar het nieuwe jaar. OekraïenersOok heeft de NOS enkele Oekraïners gevolgd sinds het begin van de Russische inval. Zoals een Oekraïense vrouw uit de buurt van Kiev, die – nadat de Russen haar man hadden vermoord – het leven met haar kinderen weer probeert op te bouwen. Of de Oekraïners die destijds naar Nederland vluchtten: hoe zijn ze opgevangen en hoe vergaat het hen sindsdien? Bekijk ook Kijk LIVE: reactie Remkes na eerste gesprek met boeren over stikstofbeleid (5 augustus) Bekijk deze video » Video: Kist Queen Elizabeth II verdwijnt crypte in na lange afscheidsdienst in Londen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De dagen voor het nieuwe jaar staan natuurlijk in het teken van terugkijken en terugblikken. Uiteraard doet de NOS dat traditioneel ook weer. Donderdag zie je bijvoorbeeld het jaaroverzicht van het NOS Journaal, waarin de kijker wordt meegenomen in de hoogte- en dieptepunten van 2022.

Oekraïne en boeren
Het jaar 2022 werd gedomineerd door de oorlog in Oekraïne, de stikstofcrisis en de ongekend grote inflatie. Presentator Winfried Baijens, die ook nieuwslezer is bij de NOS, reist door de geschiedenis van dit jaar en bezoekt locaties waar het nieuws vandaan kwam. Met betrokkenen, zoals boeren en gezinnen die krap bij kas zijn komen te zitten, blikt hij terug op het afgelopen jaar én vooruit naar het nieuwe jaar.

Oekraïeners
Ook heeft de NOS enkele Oekraïners gevolgd sinds het begin van de Russische inval. Zoals een Oekraïense vrouw uit de buurt van Kiev, die – nadat de Russen haar man hadden vermoord – het leven met haar kinderen weer probeert op te bouwen. Of de Oekraïners die destijds naar Nederland vluchtten: hoe zijn ze opgevangen en hoe vergaat het hen sindsdien?

Actuele video's

Meer actuele video's