Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege Down the Road'

Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege Down the Road'

Gordon is nou niet bepaald de meest geliefde persoon in de Nederlandse showbiz maar moeten we ook niet blij zijn dat er niet alleen maar grijze muizen in Hilversum rondlopen? Vanuit Dubai laat de entertainer, die toch steeds maar weer terugkeert op sociale media, weten dat er binnenkort een nieuw seizoen van zijn programma Down the Road aankomt.

'Verguisd en neergesabeld'
Gordon lijkt wel al enigszins verzuurd over de berichten rondom de show, waarin hij op stap gaat met jongeren met het Downsyndroom: 'Natuurlijk net als vorig jaar al verguisd en neergesabeld voordat we op de buis waren', schrijft hij op Instagram. Ondanks dat wordt het volgens hem opnieuw een feest om naar te kijken.

De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Down the Road zie je hieronder

Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege <em>Down the Road</em>' Gordon is nou niet bepaald de meest geliefde persoon in de Nederlandse showbiz maar moeten we ook niet blij zijn dat er niet alleen maar grijze muizen in Hilversum rondlopen? Vanuit Dubai laat de entertainer, die toch steeds maar weer terugkeert op sociale media, weten dat er binnenkort een nieuw seizoen van zijn programma Down the Road aankomt. 'Verguisd en neergesabeld'Gordon lijkt wel al enigszins verzuurd over de berichten rondom de show, waarin hij op stap gaat met jongeren met het Downsyndroom: 'Natuurlijk net als vorig jaar al verguisd en neergesabeld voordat we op de buis waren', schrijft hij op Instagram. Ondanks dat wordt het volgens hem opnieuw een feest om naar te kijken. De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Down the Road zie je hieronder Het nieuwe seizoen van Down the Road start op 3 januari om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Krijgt Gordon een driehoeksverhouding in 2023!? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Quinty Trustfull: 'Dit zei ik tegen Monique Westenberg na zien Hazes-docu' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Down the Road start op 3 januari om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV