Zie: Britt Dekker eet wortels van stal

Zie: Britt Dekker eet wortels van stal

Wat is jouw favoriete ontbijt? Dat van Britt Dekker is wat aan de karige kant. Aangezien zij bijna elke avond een frietje naar binnen stouwt, probeert zij dat te compenseren met een banaan of een wortel in de ochtend. Als ze geen bananen heeft dan loopt ze naar de stal om daar een wortel van een paard te jatten. Gelukkig verzorgt zij alle paarden dus die komen niks tekort.

Bekijk hieronder de video.

De grote gezondheidsquiz is op woensdag 28 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De grote gezondheidsquiz terugkijken op Gids.tv.

Zie: <em>Britt Dekker</em> eet wortels van stal Wat is jouw favoriete ontbijt? Dat van Britt Dekker is wat aan de karige kant. Aangezien zij bijna elke avond een frietje naar binnen stouwt, probeert zij dat te compenseren met een banaan of een wortel in de ochtend. Als ze geen bananen heeft dan loopt ze naar de stal om daar een wortel van een paard te jatten. Gelukkig verzorgt zij alle paarden dus die komen niks tekort. Bekijk hieronder de video. De grote gezondheidsquiz is op woensdag 28 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De grote gezondheidsquiz terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Oranjewinter: Wilfred en Britt kregen ‘op hun flikker’ in schapenprogramma Bekijk deze video » Britt Dekker: ‘BN’ers moeten af en toe grond ingetrapt worden om normaal te blijven’ Bekijk deze video » Media Inside Oudejaarsshow over turbulent 2022: 'Val van Matthijs van Nieuwkerk' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's