Zien: Nielson en vrouw reageren op geruchten vreemdgaan

Zien: Nielson en vrouw reageren op geruchten vreemdgaan

Al negen jaar zijn Nielson en zijn vrouw Hanna getrouwd. Afgelopen weken is het Yvonne Coldeweijer die uitspraken doet over het vermeende overspel binnen de relatie. Vandaag reageren de zanger en zijn partner op de geruchten.

Zien: <em>Nielson</em> en vrouw reageren op geruchten <em>vreemdgaan</em> Al negen jaar zijn Nielson en zijn vrouw Hanna getrouwd. Afgelopen weken is het Yvonne Coldeweijer die uitspraken doet over het vermeende overspel binnen de relatie. Vandaag reageren de zanger en zijn partner op de geruchten. ReactieAran Bade leest de reactie van Nielson op: "Samen bezig met het oplossen van problemen." Hij wil dit echter privé laten en gaat er niet verder op in. Omdat dit door verschillende media is opgepakt, voelden ze wel de noodzaak om te reageren. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Nielson en vrouw reageren op geruchten vreemdgaan

Reactie
Aran Bade leest de reactie van Nielson op: "Samen bezig met het oplossen van problemen." Hij wil dit echter privé laten en gaat er niet verder op in. Omdat dit door verschillende media is opgepakt, voelden ze wel de noodzaak om te reageren.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's