Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video)

Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video)

Woensdag 28 december 2022 om 23:13

Zaterdag 7 januari is het zover: de start van een nieuw spannend seizoen Wie is de Mol?. In 2023 gaan de kandidaten in het prachtige Zuid-Afrika op zoek naar de bedrieger in de groep.

Lees verder onder de video.

Zien! Oud-<em>Mol</em> <em>Everon</em> draagt het stokje over aan nieuwe mol <em>WIDM2023</em> (video) Zaterdag 7 januari is het zover: de start van een nieuw spannend seizoen Wie is de Mol?. In 2023 gaan de kandidaten in het prachtige Zuid-Afrika op zoek naar de bedrieger in de groep. Lees verder onder de video. MollicitatieMaar eerst worden de kandidaten gebeld. De mol van het vorige seizoen, Everon, heeft de mollicitaties gezien en draagt het stokje over. Wie wordt Kandidaat en wie wordt Mol? Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee pocht opnieuw met programma's die hij weigerde: 'Kinderen waren boos' Bekijk deze video »

Mollicitatie
Maar eerst worden de kandidaten gebeld. De mol van het vorige seizoen, Everon, heeft de mollicitaties gezien en draagt het stokje over. Wie wordt Kandidaat en wie wordt Mol?

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's