NOS Uit het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Uit het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Uit het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook in 2022 zendt de NOS weer Uit het leven uit. Voor de dertiende keer zal presentator Herman van der Zandt een overzicht van de overledenen van 2022 bieden. Ditmaal op donderdag 29 december om 21.20 uur. Queen ElizabethDe doden in binnen- en buitenland zullen worden geëerd. Henny Vrienten, Han Peekel en Remco Campert, maar ook Gorbatsjov en Olivia Newton-John krijgen een ode. Natuurlijk zal het dit jaar veel gaan over Queen Elizabeth, die op 96-jarige leeftijd overleed. OnbekendenOok degenen die in anonimiteit een bijdrage hebben geleverd aan ons leven zullen voorbij komen. Hierdoor zien we onder andere de oudste groenteman van Nederland en de uitvinder van de GIF'jes. Bekijk ook In Memoriam: Henny Vrienten (1948-2022) Bekijk deze video » Video: Kist Queen Elizabeth II verdwijnt crypte in na lange afscheidsdienst in Londen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ook in 2022 zendt de NOS weer Uit het leven uit. Voor de dertiende keer zal presentator Herman van der Zandt een overzicht van de overledenen van 2022 bieden. Ditmaal op donderdag 29 december om 21.20 uur.

Queen Elizabeth
De doden in binnen- en buitenland zullen worden geëerd. Henny Vrienten, Han Peekel en Remco Campert, maar ook Gorbatsjov en Olivia Newton-John krijgen een ode. Natuurlijk zal het dit jaar veel gaan over Queen Elizabeth, die op 96-jarige leeftijd overleed.

Onbekenden
Ook degenen die in anonimiteit een bijdrage hebben geleverd aan ons leven zullen voorbij komen. Hierdoor zien we onder andere de oudste groenteman van Nederland en de uitvinder van de GIF'jes.

Actuele video's

Meer actuele video's