Paul de Leeuw: 'Grappen over andere rassen kunnen niet meer'

Paul de Leeuw: 'Grappen over andere rassen kunnen niet meer'

<em>Paul de Leeuw</em>: 'Grappen over andere rassen kunnen niet meer' Paul de Leeuw, vanavond weer te zien met Paul Pakt Uit!, maakt een autoritje met presentator Chris Helt en praat over veranderingen wat betreft humor. "Grappen over rassen en kleuren kunnen niet meer." 'Ik kom er niet mee weg'In het programma van Nu.nl krijgt de gast diverse stelling voorgelegd. Een van de stellingen waar Paul zijn licht over mag laten schijnen luidt: 'Meer dan de helft van de grappen uit de jaren 90 kan ik nu niet meer maken'. Hij reageert: "Dat is wel een beetje zo. De grappen over uiterlijkheden en andere rassen of kleuren kunnen echt niet meer. Het zit nog wel in mijn hoofd maar je komt er niet meer mee weg." KinderenEen andere stelling gaat over zijn kinderen.: 'Ik maak me zorgen over mijn donkere kinderen die met homoseksuele ouders in deze maatschappij moeten opgroeien'. "Nee, totaal niet. Er is veel meer openheid en ze praten over alles. Ze willen alles weten. Onderling zijn ze ook veel makkelijker tegenwoordig", aldus De Leeuw. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD Bekijk deze video » Jinek gemist? Paul de Leeuw vertelt over samenwerking met Simone Kleinsma Bekijk deze video »
Entertainment :
Paul de Leeuw: 'Grappen over andere rassen kunnen niet meer'

Paul de Leeuw, vanavond weer te zien met Paul Pakt Uit!, maakt een autoritje met presentator Chris Helt en praat over veranderingen wat betreft humor. "Grappen over rassen en kleuren kunnen niet meer."

'Ik kom er niet mee weg'
In het programma van Nu.nl krijgt de gast diverse stelling voorgelegd. Een van de stellingen waar Paul zijn licht over mag laten schijnen luidt: 'Meer dan de helft van de grappen uit de jaren 90 kan ik nu niet meer maken'. Hij reageert: "Dat is wel een beetje zo. De grappen over uiterlijkheden en andere rassen of kleuren kunnen echt niet meer. Het zit nog wel in mijn hoofd maar je komt er niet meer mee weg."

Kinderen
Een andere stelling gaat over zijn kinderen.: 'Ik maak me zorgen over mijn donkere kinderen die met homoseksuele ouders in deze maatschappij moeten opgroeien'. "Nee, totaal niet. Er is veel meer openheid en ze praten over alles. Ze willen alles weten. Onderling zijn ze ook veel makkelijker tegenwoordig", aldus De Leeuw. Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw: 'Grappen over andere rassen kunnen niet meer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV