Shownieuws: wat was het meest bijzondere sportmoment van 2022?

Shownieuws: wat was het meest bijzondere sportmoment van 2022?

Het einde van het jaar nadert, reden genoeg voor Shownieuws om even terug te blikken op 2022. Op het NOC NSF Sportgala vertellen verschillende sportmensen wat zij beschouwen als hét sportmoment van het afgelopen jaar. "Niet het Nederlands elftal in ieder geval", aldus Ruud Gullit.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: wat was het meest bijzondere sportmoment van 2022? Het einde van het jaar nadert, reden genoeg voor Shownieuws om even terug te blikken op 2022. Op het NOC NSF Sportgala vertellen verschillende sportmensen wat zij beschouwen als hét sportmoment van het afgelopen jaar. "Niet het Nederlands elftal in ieder geval", aldus Ruud Gullit. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman over gezinsuitbreiding: "We gaan door tot er eentje op mij lijkt" (video) Bekijk deze video » Evert Santegoeds niet verbaasd over breuk Montana en Dirk: "Het liep niet zo lekker" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's