Louisa voorspelt slecht jaar voor Tino Martin: ‘Relatie strandt en dronken optreden’

Louisa voorspelt slecht jaar voor Tino Martin: ‘Relatie strandt en dronken optreden’

Louisa Janssen blijkt paranormale gaven te hebben en laat haar licht schijnen op bekend Nederland. Ze voelt een en ander over Tino Martin als ze haar kaarten legt, en volgens haar voorspelt 2023 voor de zanger niet veel goeds. Zo voelt Louisa dat hij wel de Ziggo Dome gaat uitverkopen. Maar hij zal volgens haar (weer) te diep in het glaasje kijken en dronken optreden, ook ziet ze dat zijn relatie in de toekomst geen stand houdt…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Louisa voorspelt slecht jaar voor <em>Tino Martin</em>: ‘Relatie strandt en dronken optreden’ Louisa Janssen blijkt paranormale gaven te hebben en laat haar licht schijnen op bekend Nederland. Ze voelt een en ander over Tino Martin als ze haar kaarten legt, en volgens haar voorspelt 2023 voor de zanger niet veel goeds. Zo voelt Louisa dat hij wel de Ziggo Dome gaat uitverkopen. Maar hij zal volgens haar (weer) te diep in het glaasje kijken en dronken optreden, ook ziet ze dat zijn relatie in de toekomst geen stand houdt… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tino Martin ziet trouwen en kinderen wel zitten: 'Maar wanneer weet ik niet' Bekijk deze video » Bekijk het hysterische kerstparadijs van Tino Martin (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Louisa voorspelt slecht jaar voor Tino Martin: ‘Relatie strandt en dronken optreden’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV