Estavana Polman en Rafael van der Vaart moeten elkaar vijf maanden missen

Estavana Polman en Rafael van der Vaart moeten elkaar vijf maanden missen

Estavana Polman blikt terug op het afgelopen jaar en grapt dat het hoogtepunt nog moet komen. Ze raakte gebrouilleerd en werd gedwongen haar handbalclub te verlaten zonder dat ze een reden hiervoor te horen heeft gekregen. Ze vertrekt uit Denemarken en gaat naar Rapid Bucuresti in Roemenië. Maar haar geliefde Rafael van der Vaart en zijn zoon Damián hebben nog een contract daar, dus ze moeten vijf maanden zonder elkaar zien te leven. "Kan je ook niet zo vaak ruzie maken", aldus Estavana.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Estavana Polman</em> en Rafael van der Vaart moeten elkaar vijf maanden missen Estavana Polman blikt terug op het afgelopen jaar en grapt dat het hoogtepunt nog moet komen. Ze raakte gebrouilleerd en werd gedwongen haar handbalclub te verlaten zonder dat ze een reden hiervoor te horen heeft gekregen. Ze vertrekt uit Denemarken en gaat naar Rapid Bucuresti in Roemenië. Maar haar geliefde Rafael van der Vaart en zijn zoon Damián hebben nog een contract daar, dus ze moeten vijf maanden zonder elkaar zien te leven. "Kan je ook niet zo vaak ruzie maken", aldus Estavana. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Sylvie Meis viert kerst met ex Rafael, Estavana en kinderen (video) Bekijk deze video » Estavana Polman over gezinsuitbreiding: "We gaan door tot er eentje op mij lijkt" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's