Shownieuws: Sigrid Kaag blikt terug op het afgelopen jaar met meerdere crises

Shownieuws: Sigrid Kaag blikt terug op het afgelopen jaar met meerdere crises

Donderdag 29 december 2022 om 09:24

Sigrid Kaag heeft een veelbewogen jaar achter de rug, de minister praat hier uitgebreid over met Tooske Ragas. Ze vertelt over de meerdere crisis waar de wereld maar ook Nederland mee te maken kreeg, maar ook over haar rol als vrouw, als minister van Financiën.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Sigrid Kaag blikt terug op het afgelopen jaar met meerdere crises Sigrid Kaag heeft een veelbewogen jaar achter de rug, de minister praat hier uitgebreid over met Tooske Ragas. Ze vertelt over de meerdere crisis waar de wereld maar ook Nederland mee te maken kreeg, maar ook over haar rol als vrouw, als minister van Financiën. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Minister Kaag in RTL Nieuws: 'Prijsplafond energie is écht tijdelijk' (video) Bekijk deze video » Sigrid Kaag deelt bedreigingen: 'Kuthoer, je krijgt een kogel door je hoofd' (Op1) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's