B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek

B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek

Thursday 29 December 2022 om 11:42

In B&B vol liefde: de aftrap is donderdag (29 december) onder meer te zien dat Joy op zoek is naar de liefde. Hij runt een bed and breakfast in Spanje en zou dit graag samen met een geliefde doen. “Als ik eerlijk ben, kom ik aandacht niet per se te kort. Maar ik vind het best wel moeilijk om iemand te vinden die bij mij past. Ze lopen hier niet op de berg.” Wie graag samen met Joy op de berg wil zitten, kan zich nu opgeven voor de datingshow.

Bekijk de video van B&B vol liefde: de aftrap hieronder.

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde, de aftrap</em>: Joy heeft aan aandacht geen gebrek In B&B vol liefde: de aftrap is donderdag (29 december) onder meer te zien dat Joy op zoek is naar de liefde. Hij runt een bed and breakfast in Spanje en zou dit graag samen met een geliefde doen. “Als ik eerlijk ben, kom ik aandacht niet per se te kort. Maar ik vind het best wel moeilijk om iemand te vinden die bij mij past. Ze lopen hier niet op de berg.” Wie graag samen met Joy op de berg wil zitten, kan zich nu opgeven voor de datingshow. Bekijk de video van B&B vol liefde: de aftrap hieronder. De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video) Bekijk deze video » Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard) Bekijk deze video » B&B vol liefde: Simone heeft geen date meer gehad na Richard Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's