B&B vol liefde, de aftrap: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is

B&B vol liefde, de aftrap: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is

Thursday 29 December 2022 om 13:41

In B&B vol liefde: de aftrap doet Michiel een oproep, hij is op zoek naar een nieuwe liefde. Art Rooijakkers voelt hem aan de tand over de liefde en ontdekt dat zowel vrouwen als mannen zich kunnen aanmelden om met hem te daten. “Na mijn huwelijk ben ik erachter gekomen… Als ik erop terugkijk had ik het al veel eerder kunnen weten, dat ik biseksueel ben”, vertelt Michiel. Hij is nog niet verliefd geweest op een man, maar wellicht kan dat in de toekomst in de datingshow B&B vol liefde nog gebeuren.

Bekijk de video van B&B vol liefde: de aftrap hieronder.

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde, de aftrap</em>: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is In B&B vol liefde: de aftrap doet Michiel een oproep, hij is op zoek naar een nieuwe liefde. Art Rooijakkers voelt hem aan de tand over de liefde en ontdekt dat zowel vrouwen als mannen zich kunnen aanmelden om met hem te daten. “Na mijn huwelijk ben ik erachter gekomen… Als ik erop terugkijk had ik het al veel eerder kunnen weten, dat ik biseksueel ben”, vertelt Michiel. Hij is nog niet verliefd geweest op een man, maar wellicht kan dat in de toekomst in de datingshow B&B vol liefde nog gebeuren. Bekijk de video van B&B vol liefde: de aftrap hieronder. De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard) Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's