Herman den Blijker boos in De Kookklunzen: 'Nee! Ik doe toch zo?!'

Herman den Blijker boos in De Kookklunzen: 'Nee! Ik doe toch zo?!'

Donderdag 29 december 2022 om 15:00

In De Kookklunzen lopen de frustraties hoog op bij Herman den Blijker. De chef moet via een videoscherm zonder geluid communiceren met mensen die in de keuken staan en nog geen ei kunnen bakken. Herman wordt nogal boos als hij probeert duidelijk te maken dat het niet goed gaat met het frituren van de aardappels. “Nee! Ik doe toch zo?!”

Bekijk de video van De Kookklunzen hieronder.

De Kookklunzen is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Herman den Blijker boos in <em>De Kookklunzen</em>: 'Nee! Ik doe toch zo?!' In De Kookklunzen lopen de frustraties hoog op bij Herman den Blijker. De chef moet via een videoscherm zonder geluid communiceren met mensen die in de keuken staan en nog geen ei kunnen bakken. Herman wordt nogal boos als hij probeert duidelijk te maken dat het niet goed gaat met het frituren van de aardappels. “Nee! Ik doe toch zo?!” Bekijk de video van De Kookklunzen hieronder. De Kookklunzen is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Kookklunzen: Herman den Blijker geschokt door onkunde kandidaten Bekijk deze video » Zie: Herman den Blijker over zijn touren in De Kookklunzen: 'O nee godverdomme' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's