Banaan en worst in een oliebol? De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland

Banaan en worst in een oliebol? De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland

Kees Tol gaat op bezoek bij zes amateur duo oliebollenbakkers door heel Nederland. Ieder duo bakt al jarenlang traditiegetrouw oliebollen op Oudejaarsdag. Soms is het een familietraditie waarbij het recept van generatie op generatie wordt overgedragen. Ieder duo bakt oliebollen op basis van een eigen uniek recept en bakt graag voor een ander. Deze bakkers maken wel hele bijzondere oliebollen. Er wordt banaan en worst toegevoegd. Als dat maar goed gaat.

De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De beste oliebollenbakker van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

Banaan en worst in een oliebol? <em>De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland</em> Kees Tol gaat op bezoek bij zes amateur duo oliebollenbakkers door heel Nederland. Ieder duo bakt al jarenlang traditiegetrouw oliebollen op Oudejaarsdag. Soms is het een familietraditie waarbij het recept van generatie op generatie wordt overgedragen. Ieder duo bakt oliebollen op basis van een eigen uniek recept en bakt graag voor een ander. Deze bakkers maken wel hele bijzondere oliebollen. Er wordt banaan en worst toegevoegd. Als dat maar goed gaat. De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De beste oliebollenbakker van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Video: Mark Rutte brengt negatieve Staatsloterij-cheque naar toeslagenouders Bekijk deze video » Kerstreclame Staatsloterij (Oudejaarstrekking): zoon bezorgt vader reis van zijn leven Bekijk deze video » Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland: wat vindt jury van gekke piemeltjes? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV