Media Inside Oudejaarsshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside Oudejaarsshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside Oudejaarsshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is één van de kijkcijfersuccessen van de 'kraamkamer' NPO 3 in 2022: Media Inside. Het programma van het mediaduo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen krijgen nu ook een eigen oudejaarsspecial op de dag voor oudjaarsdag. Vrienden van de showGijs en Marcel nemen in deze feestelijke special het afgelopen mediajaar door. Met een aantal vrienden van de show bespreken ze alles wat hen is opgevallen in het afgelopen mediajaar. Natuurlijk komt ook hun eigen rol daarin terug. Het briefjeDaarnaast is er een extra lang 'Briefje van Marcel', één van de favoriete onderdelen van vele kijkers. Hoofdrolspelers van het briefje en van de briefjes van de afgelopen tijd zijn ook te gast. Knallen met die show en knallend het jaar uit. Bekijk ook Media Inside: ‘goeroe’ Nick Schilder wil klimaat redden met opruimen oude e-mails Bekijk deze video » Roelof Hemmen slacht Media Inside: 'Jullie maken een heel slecht programma' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is één van de kijkcijfersuccessen van de 'kraamkamer' NPO 3 in 2022: Media Inside. Het programma van het mediaduo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen krijgen nu ook een eigen oudejaarsspecial op de dag voor oudjaarsdag.

Vrienden van de show
Gijs en Marcel nemen in deze feestelijke special het afgelopen mediajaar door. Met een aantal vrienden van de show bespreken ze alles wat hen is opgevallen in het afgelopen mediajaar. Natuurlijk komt ook hun eigen rol daarin terug.

Het briefje
Daarnaast is er een extra lang 'Briefje van Marcel', één van de favoriete onderdelen van vele kijkers. Hoofdrolspelers van het briefje en van de briefjes van de afgelopen tijd zijn ook te gast. Knallen met die show en knallend het jaar uit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Media Inside

Actuele video's

Meer actuele video's