Marian (B&B Vol Liefde) vanuit Portugal: 'Zo'n man zoek ik'

Marian (B&B Vol Liefde) vanuit Portugal: 'Zo'n man zoek ik'

Een van de smaakmakers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, dat donderdag met matige kijkcijfers zijn aftrap beleefde, wordt ongetwijfeld paradijsvogel Marian, mits zij natuurlijk genoeg brieven krijgt.

'Moet van dieren houden'
De 68-jarige B&B-eigenaresse woont in de Algarve (Portugal) en vindt het wel tijd voor een leuke man: 'Hij moet ongeveer tussen de 55 en 68 zijn en een beetje bourgondisch. En hij moet echt van dieren houden, anders wordt het nooit wat', laat ze weten.

Bekijk de introductievideo van Marian uit B&B Vol Liefde hieronder

Marian (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) vanuit Portugal: 'Zo'n man zoek ik' Een van de smaakmakers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, dat donderdag met matige kijkcijfers zijn aftrap beleefde, wordt ongetwijfeld paradijsvogel Marian, mits zij natuurlijk genoeg brieven krijgt. 'Moet van dieren houden'De 68-jarige B&B-eigenaresse woont in de Algarve (Portugal) en vindt het wel tijd voor een leuke man: 'Hij moet ongeveer tussen de 55 en 68 zijn en een beetje bourgondisch. En hij moet echt van dieren houden, anders wordt het nooit wat', laat ze weten. Bekijk de introductievideo van Marian uit B&B Vol Liefde hieronder Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is tijdens de zomer van 2023 te zien op RTL4 B&B vol liefde: de aftrap gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Bekijk ook Dit zijn de nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten (video) Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Walter zoekt vrouw die van tantra houdt Bekijk deze video »
TV :
Marian (B&B Vol Liefde) vanuit Portugal: 'Zo'n man zoek ik'

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is tijdens de zomer van 2023 te zien op RTL4

B&B vol liefde: de aftrap gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's