Opmerkelijke beelden Jean-Claude Juncker, voorzitter Europese Commissie

Opmerkelijke beelden Jean-Claude Juncker, voorzitter Europese Commissie

Opmerkelijke beelden Jean-Claude Juncker, voorzitter Europese Commissie De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, staat bekend om zijn redelijk vreemde gedrag. Zo schudde hij het haar van een vrouwelijke collega door de war en sloeg een andere man in het gezicht. The Sun maakte een overzicht van zijn opmerkelijke acties. Bekijk het hierboven. Bekijk ook M Gemist: Het M-Panel reageert op Juncker Bekijk deze video »
Nieuws :

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, staat bekend om zijn redelijk vreemde gedrag. Zo schudde hij het haar van een vrouwelijke collega door de war en sloeg een andere man in het gezicht. The Sun maakte een overzicht van zijn opmerkelijke acties. Bekijk het hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opmerkelijke beelden Jean-Claude Juncker, voorzitter Europese Commissie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: claude, europese commissie, voorzitter, jean claude juncker, juncker, the sun, overzicht, collega, vreemde, gezicht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.