SPOILER: onthulling The Masked Singer, is Irene Moors de Oliebol? (video)

SPOILER: onthulling The Masked Singer, is Irene Moors de Oliebol? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

Wie zit er toch in het pak van de Oliebol? De panelleden lijken zeker te zijn, maar hebben ze het ook goed? Bekijk de onthulling van de Oliebol hieronder.

Lees verder onder de video.

SPOILER: onthulling <em>The Masked Singer</em>, is Irene Moors de Oliebol? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. Wie zit er toch in het pak van de Oliebol? De panelleden lijken zeker te zijn, maar hebben ze het ook goed? Bekijk de onthulling van de Oliebol hieronder. Lees verder onder de video. Irene MoorsHet is tijd dat de Oliebol zichzelf onthult. Meerder panelleden denken dat Irene Moors in het pak van de Oliebol zit, maar hebben zij het ook bij het rechte eind? Carlo Boszhard denk in ieder geval zijn goede vriendin gehoord te hebben. Bekijk de onthulling hierboven. Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: onthulling The Masked Singer, is Irene Moors de Oliebol? (video)

Irene Moors
Het is tijd dat de Oliebol zichzelf onthult. Meerder panelleden denken dat Irene Moors in het pak van de Oliebol zit, maar hebben zij het ook bij het rechte eind? Carlo Boszhard denk in ieder geval zijn goede vriendin gehoord te hebben. Bekijk de onthulling hierboven.

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV