Valerio Zeno over Echte meisjes in de jungle: ‘Enorm drama door yell van rode team’

Valerio Zeno over Echte meisjes in de jungle: ‘Enorm drama door yell van rode team’

In RTL Boulevard verklapt Valerio Zeno al een en ander over Echte meisjes in de jungle. In het nieuwe seizoen moeten de dames weer zien te overleven in de jungle, maar met name met elkaar. De presentator doet een boekje open over het gedrag van de realitysterren, die volgens hem voor heel wat drama hebben gezorgd.

Lees verder onder de video.

Valerio Zeno over <em>Echte meisjes in de jungle</em>: ‘Enorm drama door yell van rode team’ In RTL Boulevard verklapt Valerio Zeno al een en ander over Echte meisjes in de jungle. In het nieuwe seizoen moeten de dames weer zien te overleven in de jungle, maar met name met elkaar. De presentator doet een boekje open over het gedrag van de realitysterren, die volgens hem voor heel wat drama hebben gezorgd. Lees verder onder de video. ‘Je zou denken: dat gebeurt alleen in groep 8’Zo had het rode team de leus ‘yell yell yell, blauw gaat naar de hel’ bedacht. Zeno stond versteld van de creativiteit van het team. “Toch werd het andere team furieus van deze yell”, aldus Valerio. “Je verwacht het niet. Je zou denken: dat gebeurt alleen in groep 8. Maar het gebeurde ook in de jungle van Laos.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Echte meisjes in de jungle is vanaf 9 januari te streamen bij Videoland. Echte meisjes in de jungle vanaf 9 januari bij Videoland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk: huilen, vechten en poepen van Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video »
TV :
Valerio Zeno over Echte meisjes in de jungle: ‘Enorm drama door yell van rode team’

‘Je zou denken: dat gebeurt alleen in groep 8’
Zo had het rode team de leus ‘yell yell yell, blauw gaat naar de hel’ bedacht. Zeno stond versteld van de creativiteit van het team. “Toch werd het andere team furieus van deze yell”, aldus Valerio. “Je verwacht het niet. Je zou denken: dat gebeurt alleen in groep 8. Maar het gebeurde ook in de jungle van Laos.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Echte meisjes in de jungle is vanaf 9 januari te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV