Joanna Lumley’s wereldsteden vanaf maandag bij NPO 2: bekijk de eerste beelden

Joanna Lumley’s wereldsteden vanaf maandag bij NPO 2: bekijk de eerste beelden

Vanaf vanavond (2 januari) Kun je bij NPO 2 kijken naar Joanna Lumley’s wereldsteden. De actrice bezoekt in de drie afleveringen Berlijn, Parijs en Rome. In de eerste aflevering trapt Lumley haar avontuur in Parijs af in een luchtballon. Ze mag met Phillipe Villeneuve een uniek bezoek brengen aan de Notre Dame, sinds de verwoestende brand is de kathedraal niet toegankelijk voor het publiek. Gekleed in Chanel ontmoet ze socialite Daphne Guiness en ze neemt een kijkje achter de schermen van de Moulin Rouge.

Bekijk de eerste beelden van Joanna Lumley’s wereldsteden hieronder.

Joanna Lumley’s wereldsteden is maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 januari om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joanna Lumley’s wereldsteden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Joanna Lumley’s wereldsteden</em> vanaf maandag bij NPO 2: bekijk de eerste beelden Vanaf vanavond (2 januari) Kun je bij NPO 2 kijken naar Joanna Lumley’s wereldsteden. De actrice bezoekt in de drie afleveringen Berlijn, Parijs en Rome. In de eerste aflevering trapt Lumley haar avontuur in Parijs af in een luchtballon. Ze mag met Phillipe Villeneuve een uniek bezoek brengen aan de Notre Dame, sinds de verwoestende brand is de kathedraal niet toegankelijk voor het publiek. Gekleed in Chanel ontmoet ze socialite Daphne Guiness en ze neemt een kijkje achter de schermen van de Moulin Rouge. Bekijk de eerste beelden van Joanna Lumley’s wereldsteden hieronder. Joanna Lumley’s wereldsteden is maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 januari om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joanna Lumley’s wereldsteden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's