Familie Gillis: massa is kassa: vriendin Mieke hysterisch om waterballet

Familie Gillis: massa is kassa: vriendin Mieke hysterisch om waterballet

Monday 2 January 2023 om 16:15

In Familie Gillis: massa is kassa begint vriendin Mieke ineens hysterisch te schreeuwen. Nicol rent naar haar toe, en het blijkt te gaan om een waterballet. Mieke had namelijk niet door dat er geen afvoerbuis onder de wasbak hing, waardoor al het water op de grond terecht is gekomen. Ze wil het water opruimen en gooit het allemaal in de wasbak. Waar dus geen afvoerbuis onder hangt, dus het feest begint weer opnieuw…

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: vriendin Mieke hysterisch om waterballet In Familie Gillis: massa is kassa begint vriendin Mieke ineens hysterisch te schreeuwen. Nicol rent naar haar toe, en het blijkt te gaan om een waterballet. Mieke had namelijk niet door dat er geen afvoerbuis onder de wasbak hing, waardoor al het water op de grond terecht is gekomen. Ze wil het water opruimen en gooit het allemaal in de wasbak. Waar dus geen afvoerbuis onder hangt, dus het feest begint weer opnieuw… Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ZIEN: multimiljonair Peter Gillis dingt af op naamplaatje van 15 euro Bekijk deze video » Bekijk: het beste van familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 9 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's