De Perfecte Verbouwing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Perfecte Verbouwing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Perfecte Verbouwing gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van het woonprogramma De perfecte verbouwing steekt presentatrice Nicolette Kluijver de handen uit de mouwen voor een bijzondere verbouwing, waarin de nieuwe technologie een zeer grote rol speelt. Vanaf maandag wekelijks op RTL 4. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag: stress en wonen in een tent Bekijk deze video » Virtual realityIn dit woonprogramma gaan deelnemers - voordat er überhaupt een hamer in een muur of een kwast op een plint gaat - ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Perfect of niet?Dankzij VR worden de mensen, wiens verbouwing in het programma zit, geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Welk ontwerp en dus welke architect gaat de strijd winnen? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing? Bekijk ook Expeditie Robinson: Nicolette waarschuwt expeditieleden voor loodzwaar seizoen (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Nicolette Kluijver, Dennis Weening en Rick Brandsteder hebben het wel heel gezellig (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
De Perfecte Verbouwing gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe seizoen van het woonprogramma De perfecte verbouwing steekt presentatrice Nicolette Kluijver de handen uit de mouwen voor een bijzondere verbouwing, waarin de nieuwe technologie een zeer grote rol speelt. Vanaf maandag wekelijks op RTL 4.

Virtual reality
In dit woonprogramma gaan deelnemers - voordat er überhaupt een hamer in een muur of een kwast op een plint gaat - ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen.

Perfect of niet?
Dankzij VR worden de mensen, wiens verbouwing in het programma zit, geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Welk ontwerp en dus welke architect gaat de strijd winnen? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De perfecte verbouwing

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV