Johan Derksen blikt terug op 'kaarsrel' in De 10 Vragen: 'Ik stelde me kwetsbaar op'

Johan Derksen blikt terug op 'kaarsrel' in De 10 Vragen: 'Ik stelde me kwetsbaar op'

In de tweede aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt Rob Kemps bij niemand minder dan Johan Derksen het vuur aan de schenen. Samen blikken ze terug op de 'kaarsrel' in het voorjaar van 2022.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen blikt terug op 'kaarsrel' in <em>De 10 Vragen</em>: 'Ik stelde me kwetsbaar op' In de tweede aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt Rob Kemps bij niemand minder dan Johan Derksen het vuur aan de schenen. Samen blikken ze terug op de 'kaarsrel' in het voorjaar van 2022. Lees verder onder de video. KwetsbaarVolgens Johan Derksen stelde hij zich juist kwetsbaar op toen hij een 'serieus' verhaal deelde in Vandaag Inside. Het gelach aan tafel maakte vervolgens dat van dat zogenaamde serieuze verhaal weinig over bleef. Derksen: 'Heel Nederland stond op zijn kop, behalve ik'. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kwetsbaar
Volgens Johan Derksen stelde hij zich juist kwetsbaar op toen hij een 'serieus' verhaal deelde in Vandaag Inside. Het gelach aan tafel maakte vervolgens dat van dat zogenaamde serieuze verhaal weinig over bleef. Derksen: 'Heel Nederland stond op zijn kop, behalve ik'.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's