Marc van Ranst in Op1 over corona in China: 'Kans op nieuwe variant niet groot' (video)

Marc van Ranst in Op1 over corona in China: 'Kans op nieuwe variant niet groot' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marc van Ranst in <em>Op1</em> over corona in China: 'Kans op nieuwe variant niet groot' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dagelijks miljoenen besmettingen, volle ziekenhuizen en oververmoeid zorgpersoneel. China wordt na het loslaten van coronarestricties overspoeld met besmettingen. Moeten we vrezen dat de coronagolf overwaait naar Europa? Marc van Ranst vertelde in Op1: 'We gaan niet terug naar de dagen van de eerste en tweede golf. Dat is uitgesloten. Er komen hier geen lockdowns voor deze dingen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc van Ranst in Op1 over corona in China: 'Kans op nieuwe variant niet groot' (video)

Dagelijks miljoenen besmettingen, volle ziekenhuizen en oververmoeid zorgpersoneel. China wordt na het loslaten van coronarestricties overspoeld met besmettingen. Moeten we vrezen dat de coronagolf overwaait naar Europa? Marc van Ranst vertelde in Op1: 'We gaan niet terug naar de dagen van de eerste en tweede golf. Dat is uitgesloten. Er komen hier geen lockdowns voor deze dingen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's