WK Darts: Michael van Gerwen sloopt Van den Bergh, bekijk de matchdarts (video)

WK Darts: Michael van Gerwen sloopt Van den Bergh, bekijk de matchdarts (video)

Michael van Gerwen had duidelijk geen kind aan zijn tegenstander Dimitri van den Bergh tijdens de halve finale van het WK Darts. De Sloopkogel walste werkelijk over de Belg heen en zette die met een setstand van 6-0 keihard aan de kant.

Finale
In de finale, die dinsdagavond wordt gespeeld, gaat Van Gerwen het opnemen tegen Michael Smith, die won van Gabriel Clemens.

Bekijk de matchdarts van Michael van Gerwen tegen Van den Bergh hieronder, in de video van Viaplay

WK Darts: Michael van Gerwen sloopt <em>Van den Bergh</em>, bekijk de matchdarts (video) Michael van Gerwen had duidelijk geen kind aan zijn tegenstander Dimitri van den Bergh tijdens de halve finale van het WK Darts. De Sloopkogel walste werkelijk over de Belg heen en zette die met een setstand van 6-0 keihard aan de kant. FinaleIn de finale, die dinsdagavond wordt gespeeld, gaat Van Gerwen het opnemen tegen Michael Smith, die won van Gabriel Clemens. Bekijk de matchdarts van Michael van Gerwen tegen Van den Bergh hieronder, in de video van Viaplay Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook WK Darts: Michael van Gerwen naar halve finale na winst op Dobey (video) Bekijk deze video » WK Darts: Michael Smith treft Michael van Gerwen na winst op Clemens (video) Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Michael van Gerwen sloopt Van den Bergh, bekijk de matchdarts (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV