Johan Derksen: 'Hierom huilde ik voor het laatst' (De 10 vragen)

Johan Derksen: 'Hierom huilde ik voor het laatst' (De 10 vragen)

Als Rob Kemps aan Johan Derksen vraagt wanneer die voor het laatst gehuild heeft hoeft de analist niet lang na te denken: 'Dat is ruim 30 jaar geleden, toen mijn eerste vrouw overleed. Toen heb ik het voor eerst van mijn leven, want ik had nog nooit echte tegenslagen gehad, heel veel verdiet gehad. Ik heb het later weleens geanalyseerd en sindsdien heb ik nooit meer gehuild alsof mijn tranen op zijn.'

Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder

Johan Derksen: 'Hierom huilde ik voor het laatst' (<em>De 10 vragen</em>) Als Rob Kemps aan Johan Derksen vraagt wanneer die voor het laatst gehuild heeft hoeft de analist niet lang na te denken: 'Dat is ruim 30 jaar geleden, toen mijn eerste vrouw overleed. Toen heb ik het voor eerst van mijn leven, want ik had nog nooit echte tegenslagen gehad, heel veel verdiet gehad. Ik heb het later weleens geanalyseerd en sindsdien heb ik nooit meer gehuild alsof mijn tranen op zijn.' Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'In de slaapkamer is het nu een sleur' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen blikt terug op 'kaarsrel' in De 10 Vragen: 'Ik stelde me kwetsbaar op' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Dit is mijn onvervulde wens' (De 10 vragen) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's