Big Brother 9 januari van start: dit zijn de nieuwe spelelementen

Big Brother 9 januari van start: dit zijn de nieuwe spelelementen

Het programma Big Brother komt dit jaar met een vernieuwde versie van het programma. Er zijn namelijk twee nieuwe concepten geïntroduceerd ''Power of Nomination'' en ''Big Brother Coins''. Daarnaast is het ook voor het eerst dat de bewoners al starten met een prijzenpot van 100.000 euro!

Liveshow
Vanaf maandag 9 januari is het nieuwe seizoen van Big Brother elke werkdag om 20:30 te zien bij RTL 5 en 24/7 te volgen via twee Videoland-livestreams. De liveshow 'Big Brother: Live' is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5.

Bekijk de video van Big Brother hier onder:

Big Brother 9 januari van start: dit zijn de nieuwe spelelementen Het programma Big Brother komt dit jaar met een vernieuwde versie van het programma. Er zijn namelijk twee nieuwe concepten geïntroduceerd ''Power of Nomination'' en ''Big Brother Coins''. Daarnaast is het ook voor het eerst dat de bewoners al starten met een prijzenpot van 100.000 euro! LiveshowVanaf maandag 9 januari is het nieuwe seizoen van Big Brother elke werkdag om 20:30 te zien bij RTL 5 en 24/7 te volgen via twee Videoland-livestreams. De liveshow 'Big Brother: Live' is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Bekijk de video van Big Brother hier onder: Bekijk de leukste fragmenten en afleveringen van Big Brother via Gids.tv Bekijk ook Zien: dit is de winnaar van Big Brother 2022 (video) Bekijk deze video » Video: Big Brother-winnaar Salar feest erop los: 'Nog niet thuis geweest' Bekijk deze video » Video: Big Brother binnenkort weer van start met deze nieuwe presentatrice Bekijk deze video »
TV :
Big Brother 9 januari van start: dit zijn de nieuwe spelelementen

Bekijk de leukste fragmenten en afleveringen van Big Brother via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV