Eveline Stallaart over heftig nieuw seizoen MAFS: "Er moet echt een noodgreep plaatsvinden"

Eveline Stallaart over heftig nieuw seizoen MAFS: "Er moet echt een noodgreep plaatsvinden"

Het gloednieuwe seizoen van Married at First Sight staat op het punt te beginnen. Vanavond lopen er weer een aantal koppels naar het altaar om elkaar te ontmoeten. Dit seizoen belooft succesvol te worden als we Eveline Stallaart moeten geloven.

<em>Eveline Stallaart</em> over heftig nieuw seizoen <em>MAFS</em>: &quot;Er moet echt een noodgreep plaatsvinden&quot; Het gloednieuwe seizoen van Married at First Sight staat op het punt te beginnen. Vanavond lopen er weer een aantal koppels naar het altaar om elkaar te ontmoeten. Dit seizoen belooft succesvol te worden als we Eveline Stallaart moeten geloven. NoodgreepEveline Stallaart geeft een klein tipje van de sluier: "Er gaat dit jaar iets enorm hard klappen. Het interessante is wat het doet met de groep. Er moet echt een noodgreep plaatsvinden." Wat deze noodgreep precies gaat inhouden, is nog niet duidelijk. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eveline Stallaart over heftig nieuw seizoen MAFS: "Er moet echt een noodgreep plaatsvinden"

Noodgreep
Eveline Stallaart geeft een klein tipje van de sluier: "Er gaat dit jaar iets enorm hard klappen. Het interessante is wat het doet met de groep. Er moet echt een noodgreep plaatsvinden." Wat deze noodgreep precies gaat inhouden, is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's