Chocola maken in 'Down the Road', hoe leuk is dat?

Chocola maken in 'Down the Road', hoe leuk is dat?

Waar kan ik jullie voor wakker maken is Gordons vraag aan de groep in 'Down the Road" om de activiteit van de dag aan te kondigen. Voor de een is het sushi, voor een ander K3! Dat zijn niet de antwoorden waar hij naar zocht. Gordon vertelt enthousiast dat ze zelf bonbons gaan maken. Is de rest dat ook?

Bekijk hieronder de video.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv.

Chocola maken in '<em>Down the Road'</em>, hoe leuk is dat? Waar kan ik jullie voor wakker maken is Gordons vraag aan de groep in 'Down the Road" om de activiteit van de dag aan te kondigen. Voor de een is het sushi, voor een ander K3! Dat zijn niet de antwoorden waar hij naar zocht. Gordon vertelt enthousiast dat ze zelf bonbons gaan maken. Is de rest dat ook? Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Down The Road! Muziekliefhebber Jurre stelt zich voor (video) Bekijk deze video » Ontroerend: eerste ontmoeting bij Down The Road (video) Bekijk deze video » Gordon pept de avonturiers weer op als de spanning hen te veel wordt in 'Down the Road' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV