Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending Gordon is in 2023 weer terug als presentator van het nieuwe seizoen van Down the Road. Dit seizoen neemt hij acht jongeren met het Syndroom van Down mee op roadtrip, maar ditmaal niet alleen door Nederland... Nieuwe ervaringenTijdens hun roadtrip gaan Gordon en de acht jongeren dwars door België en Frankrijk. Ze zoeken – ieder op hun eigen manier – naar avontuur, vriendschap, liefde en nieuwe ervaringen. Dat belooft weer oprecht, bijzonder en emotioneel te worden. VoorstellenIn deze aflevering stellen de jongeren zich eerst even aan de kijker voor. Lisa, Jurre, Chris, Troy, Jelke, Pieter, Lara en Daphne hebben allemaal Syndroom van Down, maar ervaren ook allemaal andere problemen. Gordon gaat bij ze op bezoek en neemt ze mee op roadtrip. Bekijk ook Zien: Gordon start met opnames nieuw seizoen Down the road in België Bekijk deze video » Gordon: 'Opnieuw verguisd en neergesabeld vanwege Down the Road' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Gordon is in 2023 weer terug als presentator van het nieuwe seizoen van Down the Road. Dit seizoen neemt hij acht jongeren met het Syndroom van Down mee op roadtrip, maar ditmaal niet alleen door Nederland...

Nieuwe ervaringen
Tijdens hun roadtrip gaan Gordon en de acht jongeren dwars door België en Frankrijk. Ze zoeken – ieder op hun eigen manier – naar avontuur, vriendschap, liefde en nieuwe ervaringen. Dat belooft weer oprecht, bijzonder en emotioneel te worden.

Voorstellen
In deze aflevering stellen de jongeren zich eerst even aan de kijker voor. Lisa, Jurre, Chris, Troy, Jelke, Pieter, Lara en Daphne hebben allemaal Syndroom van Down, maar ervaren ook allemaal andere problemen. Gordon gaat bij ze op bezoek en neemt ze mee op roadtrip.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Down the Road NL

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV